joi, 21 februarie 2013

Apartamente de 2 camere de vanzare, in Predeal

Aflat intr-o zona exclusivista in Valea Prahovei, si anume pe platoul Cioplea din Predeal, imobilul se incadreaza perfect in peisajul montan. 
Pe fatada regasim taria pietrei, caldura lemnului - prin prezenta lui in tamplaria exterioara dar si in pardoselile de stejar iar vitrajele mari invita natura sa patrunda in casa.
Apartamentele de 2 camere sunt decomandate si sunt situate la etajele 1 si 2, ale unui imobil nou, regim inaltime P+4, constructie 2009. 
Suprafata construita de 82 mp este compartimentata intr-un living spatios cu o suprafata de 43,5 mp, cu iesire catre terasa de 8.59 mp, bucataria are 8.93 mp, dormitorul cu dressing avand 15.71 mp,  si sala de baie de 5.82 mp. 
Apartamentele au in living si dormitor parchet masiv din stejar, in bucatarie si baie gresie de import, usile sunt furniruite cu stejar iar tamplaria exterioara este din lemn startificat meranti cu geam termopan. 
Terasele sunt placate cu klinker. 
Acensorul imobilului este Schindler si are o capacitate de 7 persoane.  
Printre facilitatile imobilului regasim: centrala proprie, videointerfon, usa de intrare antiefractie placata cu furnir de stejar. 
Pretul de vanzare al apartamentului este de 115000 Euro (inclusiv TVA).
Pretul include si o cota parte din apartamentul de la demisol ce are destinatia de locuinta de serviciu pentru administratorul imobilului.

Detalii suplimentare la: topoferteimobiliare@gmail.com







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu